VVS-arbejde i Maribo på Lolland

VVS-installationer udføres af vores veluddannede VVS-installatør

Hos VVS-installatør Johnny Rasmussen er vi specialister inden for vvs-installationer og står altid klar til at rykke ud til opgaver af enhver art. Det gælder både store og små opgaver for såvel private kunder som erhvervskunder.

 

VVS i Nakskov, Maribo og Nykøbing Falster - Ring til din VVS-installatør

Engagerede medarbejdere til VVS-arbejde

Vores veluddannede medarbejdere er altid motiverede og engagerede i opgaverne og er altid parate til at møde og løse nye udfordringer. Vi løser alt fra utætte vandrør og service på varmeanlæg, til vvsinstallationer i nye enfamiliehuse og store vvs-entrepriser i alle former for byggerier. Vi udfører desuden blikarbejde.

 

Ventilation - sundt indeklima

Mange af vores opgaver drejer sig ligeledes om at sikre et godt og sundt indeklima, således at beboere eller medarbejdere trives i dagligdagen.


Mange nye huse er bygget så højisolerede og tætte, at det er nødvendigt med mekanisk ventilation for at sikre tilstrækkelig udskiftning af luften. Dårligt indeklima giver ideelle livsvilkår for husstøvmider og danner grobund for råd, skimmelsvampe og andre mikroorganismer, hvilket skader både helbredet og boligen. Et ventilationsanlæg skifter løbende den brugte og dårlige luft ud med filtreret, frisk og ren luft.Kontakt os for VVS-arbejde på Lolland

 

Vi har tidligere udført vvs-arbejde for kunder på Lolland, herunder Nakskov, Nykøbing Falster på Sydsjælland

 
Til forside
Johnny Rasmussen ApS // Hjulsporet 31 // 4930 Maribo // Tlf. 54 78 10 91 // Cvr. 19985695 // jr@jrvvs.dk