Diamantboring

Diamanten er den hårdeste af alle sten og derfor tilbyder vi hos Johnny Rasmussen ApS vores kunder diamantboring. Med denne form for boring kan vi hurtigt og effektivt udføre boringer i udfordrende materialer.

Præcision og perfekt snit med diamantboring

Med en diamantboring kan vi bore i eksempel jernbeton, murværk, fliser, klinker, asfalt og andre hårde materialer. Vores dygtige medarbejdere også udføre boringer, der kræver en speciel præcision og et perfekt snit.

Med en diamantboring kan du blandt andet få:

  • Lavet huller til fundamentsventilation
  • Lavet hul til brændeovn
  • Hul i gulvet til en ny trappe
  • Få lavet hul til elevator

Hos Johnny Rasmussen ApS er der ingen opgaver inden for diamantboring, vi ikke udfører. Ingen opgave er for lille eller for stor. Uanset hvor opgaven skal udføres på Lolland - Falster eller Sydsjælland - så er du velkommen til at kontakte os. Ring allerede i dag og få en aftale.

Få en holdbar løsning - Vælg Johnny Rasmussen ApS

Med vores erfaring inden for diamantboring, tilbyder vi også råd og vejledning og deler ud af vores ekspertise. Vi lægger vægt på en tæt dialog med kunden og kommer også gerne med forslag til den rigtige løsning. Vi leverer altid et resultat, der stemmer overens med dine forventninger, dine ønsker og dine behov.

Kontakt os og få styr på dit næste projekt

Har du spørgsmål til diamantboringer eller andre aspekter af vores arbejde, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 54 78 10 91.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

✔25 års erfaring ​  ✔Aut. kloakmester og vvs installatør   ​✔Medlem af Tekniq

Indhent uforpligtende tilbud online

Ønsker du at indhente et gratis & uforpligtende tilbud online, så er du velkommen til at udfylde nedenstående kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt, med et godt tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af​

Johnny Rasmussen ApS

Hjulsporet 31, 4930 Maribo

Åbn i Google Maps

Tlf.: ​54 78 10 91 | E-mail: jr@jrvvs.dk