Kloakmester med brede kompetencer

Er du på udkig efter en autoriseret kloakmester, som kan løse enhver opgave inden for kloak? 

Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Johnny Rasmussen ApS udfører vi alle former for kloakarbejde hos kunder og Lolland, Falster og resten af Sjælland. 

Vi har mere end 25 års erfaring i branchen som kloakmester og kan derfor lave alt inden for kloakarbejde. Hvad enten der er tale om nye tilslutninger, renoveringer, reparationer eller opgravninger og rørskader, så kan vi løse opgaven for dig.

Vores typiske arbejdsopgaver er

  • Nyanlæg og reparation af kloakbrud
  • Kloakrenovering
  • Olie- og fedtudskillere
  • Arbejde med omfangsdræn og faskiner
  • Nedsivningsanlæg og samletanke
  • Regnvandsanlæg til toiletskyl og tøjvask
  • Rørskader og forsikringskader.

Vores kloakmester er autoriseret og medlem af Tekniq

Med autoriserede kloakmestre er du garanteret kloakarbejde i den bedste kvalitet. Vi udfører kun arbejde, vi kan se tilbage på med faglig stolthed, og som efterlader tilfredse kunder.

Hos Johnny Rasmussen ApS udfører vi kloakarbejdet med garanti.​ Som medlem af Tekniq er du sikret en garantiordning, hvis arbejdet ikke er udført ordentligt. Det giver dig en tryghed som kunde, hvis du lader vores kloakmester udføre opgaven.

​Vi anvender naturligvis miljøgodkendte materialer i vores kloakarbejde, hvor det kan lade sig gøre, og vi møder altid op med vores egen rendegraver og minigraver, så vi kan påbegynde arbejdet så hurtigt som muligt. Du kan med andre ord regne med, at vi løser din opgave hurtigt og effektivt.

Kontakt os for flere oplysninger

Kunne du tænke dig flere oplysninger om, hvad vores kloakmester kan gøre for dig, så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Kontakt os på telefon 54 78 10 91, hvis vi skal klare kloakarbejdet hos dig.

Vi ser frem til at høre fra dig.

✔25 års erfaring ​  ✔Aut. kloakmester og vvs installatør   ​✔Medlem af Tekniq

Indhent uforpligtende tilbud online

Ønsker du at indhente et gratis & uforpligtende tilbud online, så er du velkommen til at udfylde nedenstående kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt, med et godt tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af​

Johnny Rasmussen ApS

Hjulsporet 31, 4930 Maribo

Åbn i Google Maps

Tlf.: ​54 78 10 91 | E-mail: jr@jrvvs.dk