PE-svejsning udført af certificeret firma

Mangler du hjælp til svejsning af vand og kloakledninger? Så kan du få professionel hjælp lige her. Hos Johnny Rasmussen ApS har vi certificerede PE-svejsere, der udfører alle former for opgaver på området. Vi servicere kunder  på Lolland og Falster, men vi kører også gerne til resten af Sjælland.

Vi udfører certificeret svejsning af vand og kloakledninger, med serviceret og godkendt svejseudstyr. Du kan derfor trygt overlade svejsearbejdet til os.

Vi har mange forskellige kunder og udfører blandt andet PE-svejsning for forsyningsselskaber og entreprenører i forbindelse med for eksempel vand- og kloakforsyning, tilslutninger til målerbrønde og pumpeanlæg.

Vi har brede kompetencer inden for PE-svejsning

Vores dygtige medarbejdere bliver løbende uddannet og ført ajour med den nyeste viden inden for PE-svejsning. Det garanterer dig som kunde et kvalitetsarbejde og en ekspertise, der altid efterlader et tilfredsstillende resultat, når der er svejset.

Med vores certificerede PE-svejsere og det nyeste materiale på markedet er vi i stand til at udføre alle arbejdsopgaver inden for PE-svejsning – og står for alt i hele processen fra start til slut. På den måde kan vi levere et helt færdigt produkt til vores kunder. Vores PE-svejsere kan lave bøjninger i forbindelse med plastsvejsninger af PE-rør på op til 315 mm.

Hos Johnny Rasmussen ApS lægger vi vægt på grundighed og et højt serviceniveau. Vi stopper ikke med en opgave, før kunden er 100 % tilfreds, og vi lægger altid vægt på mindste detalje. Uanset hvor på Lolland og Falster eller Sjælland du ønsker opgaven udført, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os for at høre mere

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at varetage mange forskellige opgaver inden for PE-svejsning.

Vi kan kontaktes på telefon 54 78 10 91eller på jr@jrvvs.dk, så vender vi straks tilbage.

✔25 års erfaring ​  ✔Aut. kloakmester og vvs installatør   ​✔Medlem af Tekniq

Indhent uforpligtende tilbud online

Ønsker du at indhente et gratis & uforpligtende tilbud online, så er du velkommen til at udfylde nedenstående kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt, med et godt tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af​

Johnny Rasmussen ApS

Hjulsporet 31, 4930 Maribo

Åbn i Google Maps

Tlf.: ​54 78 10 91 | E-mail: jr@jrvvs.dk