PE-Svejsning: Certificeret svejsning af vandrør

Mangler du hjælp til PE-svejsning af vand- og kloakrør? Så kan du få professionel hjælp hos Johnny Rasmussen ApS. Vi er certificeret til svejsning af vandrør og har naturligvis godkendt svejseudstyr. Derfor kan du trygt overlade dit svejsearbejde til os. Vi servicerer privat- og erhvervskunder i bl.a. Maribo og Sakskøbing på Lolland samt på Falster og mange andre steder.

Svejsning af vandrør udføres i den bedste kvalitet

Vi har mange forskellige kunder og udfører bl.a. PE-svejsning for forsyningsselskaber og entreprenører i forbindelse med f.eks. vand- og kloakforsyninger. Vi laver også tilslutninger til målerbrønde og pumpeanlæg. Vores PE-svejsere kan lave bøjninger i forbindelse med plastsvejsning af PE-rør på op til 315 mm.

Vores dygtige medarbejdere bliver løbende uddannet og ajourført med den nyeste viden indenfor svejsearbejde. Det er din sikkerhed for, at vi altid udfører kvalitetsarbejde ved svejsning af vandrør og andre rør.

Vi lægger i det hele taget stor vægt på at være grundige og at levere et højt serviceniveau. Samtidig lægger vi vægt på selv den mindste detalje. Det betyder, at vi ikke afslutter en opgave, før kunden er 100 procent tilfreds.​

Kontakt os for et tilbud på PE-svejsning

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad tilbyder indenfor svejsning af vandrør og anden rørsvejsning, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at varetage mange forskellige opgaver indenfor PE-svejsning, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud. Vi kan kontaktes på telefon 54 78 10 91 eller på e-mail jr@jrvvs.dk, så vender vi straks tilbage.

✔25 års erfaring ​  ✔Aut. kloakmester og vvs installatør   ​✔Medlem af Tekniq

Indhent uforpligtende tilbud online

Ønsker du at indhente et gratis & uforpligtende tilbud online, så er du velkommen til at udfylde nedenstående kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt, med et godt tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af​

Johnny Rasmussen ApS

Hjulsporet 31, 4930 Maribo

Åbn i Google Maps

Tlf.: ​54 78 10 91 | E-mail: jr@jrvvs.dk