​Renovering af badeværelse udføres af erfaren installatør

Drømmer du om en større eller mindre renovering af badeværelse? 

Hos VVS-Installatør Johnny Rasmussen ApS har vi mere end 25 års erfaring med alle former for VVS-arbejde. Vi laver smukke og behagelige badeværelser for både private og erhverv, og vi har kunder i bl.a. Maribo og Sakskøbing på Lolland samt på Falster og mange andre steder.

Klarer alt fra baderumsmøbler til sanitet og armaturer

Vi er eksperter i lækre og funktionelle badeværelser og gæstetoiletter, og det er kun fantasien, som sætter grænser ved en renovering af badeværelse.

Vi kan lave alt fra et helt nyt badeværelse til en lille badeværelsesrenovering. Vi kan f.eks. udskifte alle fliserne, etablere gulvvarme, montere nye baderumsmøbler og opsætte ny sanitet. Du kan naturligvis også vælge en mindre badeværelsesrenovering, hvor vi holder os til udskiftning af sanitet og armaturer.

Vi sørger for altid at lave opgaverne til den rette pris, ligesom vi altid sikrer, at vores kunder bliver tilfredse. Vi har med andre ord et højt serviceniveau, og vi er naturligvis medlem af Tekniq.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Måske sidder du med spørgsmål som ovenstående eller som f.eks. hvad koster et nyt badeværelse? Til det kan vi fortælle, at vores priser for renovering af badeværelse eller for etablering af et helt nyt baderum anhænger af mange forhold, herunder om rør og afløb passer til den nye indretning.​ Flisearbejde, herunder valg af fliser, har også en større betydning. Dertil kommer sanitet, armaturer og baderumsmøbler med videre. Vi er derfor nødt til at kende lidt nærmere til din opgave, før vi kan give dig en helt konkret pris.

Skal vi stå for din renovering af badeværelse? Kontakt os

Du er velkommen til at få en snak med os om dine drømme og de mange muligheder, der opstår i forbindelse med renovering af badeværelse. Vi kommer gerne ud for at kigge på opgaven, hvorefter vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud med en god og billig pris på et nyt bad eller en badeværelsesrenovering.

Du kan ringe til os på telefon 54 78 10 91 for at høre nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail jr@jrvvs.dk, så vender vi tilbage til dig.​

✔25 års erfaring ​  ✔Aut. kloakmester og vvs installatør   ​✔Medlem af Tekniq

Indhent uforpligtende tilbud online

Ønsker du at indhente et gratis & uforpligtende tilbud online, så er du velkommen til at udfylde nedenstående kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt, med et godt tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af​

Johnny Rasmussen ApS

Hjulsporet 31, 4930 Maribo

Åbn i Google Maps

Tlf.: ​54 78 10 91 | E-mail: jr@jrvvs.dk